Groener Gezonder Goedkoper

Groener

De vaste leveranciers van KS Printing investeren continue in betere en groenere technieken. Daardoor kunnen onder andere hogere kwaliteit prints worden gemaakt met VEEL MINDER ENERGIE. Milieuvriendelijker printen op grootformaat vlakbed printers in Europa is dus NIET mogelijk!

De "groene banners", vlaggen en displays die u wilt laten bedrukken bij KS Printing zijn dus:

  • milieuvriendelijk
  • duurzaam
  • geprint met veel minder energie

De nieuwste techniekengebruiken minder energie. Hierdoor is het mogelijk om op nog meer materialen te printen. Ook allerlei recycleerbare materialen. Bekijk hier de Product Advieswijzer voor alle materialen.

Gezonder

Door een revolutionaire productietechniek kunnen vlaggen, banners en displays worden geprint die vrij zijn van kankerverwekkende stoffen (VOC's ofwel Vluchtige Organsische Componenten). Hierdoor kan KS Printing mensvriendelijke producten leveren die gezonder voor zijn beletteraars, standbouwers en de signing wereld.

Goedkoper

KS Printing kan u een groene, duurzame primeur aanbieden op het gebied van milieuvriendelijker grootformaat vlakbed printen. Zonder extra kosten!

Groener en gezonder betekent dat u meer betaald. Bij KS Printing kunt u groene en gezonde prints bestellen die niet duurder zijn dan huidige prints! U bent dus beter en goedkoper uit met de groene en duurzame prints van KS Printing.

Niet overtuigd? Vraag hier een "groen monster" aan!

Contactgegevens

KS Printing
Nistelrodestraat 19
5045 MD Tilburg

Telefoon
Mobiel
E-mail

: +31 (0)13 590 12 81
: +31 (0)629 39 17 25
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer contactgegevens »