Het Groene Monster

Een super energiezuinig en haarscherpe printer

Aan het brede scala aan productiemachines is onlangs een super energiezuinige printer toegevoegd met haarscherpe prints. De vierkante meter vliegen er door heen. Deze duurzame printer heeft daarom de bijnaam "Het Groene Monster" gekregen. De belangrijkste voordelen:

  • EERSTE grootformaat printer zónder kankerverwekkende oplosmiddelen.
  • Duurzame prints DIE NIET DUURDER ZIJN!
  • Print op allerlei RECYCLEERBARE materialen.
  • Hogere kwaliteit prints met heel VEEL MINDER ENERGIE vervaardigd.
  • Milieuvriendelijker printen op grootformaat vlakbed printers in Europa is NIET mogelijk!

De GS3250lx is de eerste grootformaat UV productie­printer die gebruik maakt van LED voor het drogen van de inkt. De belangrijkste kenmerken zijn de print-breedte van 320 cm, de resolutie van 1000 echte DPI’s in 8 kleuren + wit en de snelheid van maximaal 223 m² per uur.

Dankzij het gebruik van milieuvriendelijke inkten en energiezuinige LED droging was de machine zeker al een verantwoorde keuze. Een belangrijk pluspunt is de enorme hoeveelheid materialen waar op geprint kan worden. Bij conventionele printers is er altijd sprake van warmteontwikkeling waardoor niet makkelijk geprint kan worden op materialen als HPL (trespa), RVS, acrylaat, dunne materialen en diverse gerecyclede materialen omdat die door warmte krom gaan staan. De nieuwe aanwinst print zelfs op krimpfolie. U kunt bij ons terecht voor enkelstuks, maar ook voor grote oplagen.

Groener en Gezonder

De afdrukkwaliteit en milieuvriendelijkheid gaven de doorslag voor de investering van bijna een half miljoen euro. Klanten kiezen steeds meer bewust voor groen, zeker als de kwaliteit en prijs niet onder doen voor minder groene alternatieven zoals printen met latex.

Zeker niet duurder!

KS Printing kan u, een groene, duurzame primeur aanbieden op het gebied van milieuvriendelijker grootformaat printen. Zonder extra kosten! De EERSTE printer ter wereld die geheel vrij is van kankerverwekkende oplosmiddelen en véél minder energie verbruikt. Deze elementen samen bieden u verantwoorde producten tegen gelijke prijzen!

Nog niet overtuigd? Vraag hier "een groen monster" aan!

Waar kunnen we Het Groene Monster heen sturen?
Firma
Naam*
vul aub uw naam in
E-mailadres*
vul aub uw e-mailadres in
Adres*
vul aub uw straat en huisnummer in
Postcode en plaats*
vul aub uw postcode en plaats in
Vul antiSPAM code in* Vul antiSPAM code in
Ongeldige invoer

Contactgegevens

KS Printing
Nistelrodestraat 19
5045 MD Tilburg

Telefoon
Mobiel
E-mail

: +31 (0)13 590 12 81
: +31 (0)629 39 17 25
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer contactgegevens »

Grote-Banner-Siesta-SANY0217