Textiel bedrukken

KS Printing heeft zich meer en meer toegelegd op textiel bedrukken (printen) en speciaal op de zogenaamde Decotex, Trevira en de backlite versies daarvan. We hebben in Nederland, maar ook verder in Europa de beste bedrijven bezocht die zelf textiel bedrukken en verwerken. Als makelaar in printwerk werken we met een aantal daarvan goed samen. We hebben die bedrijven allemaal hetzelfde bestand gestuurd om te printen en we hebben nu een 10-tal verschillende voorbeelden.

We hebben die resultaten gebundeld en we laten ze graag zien! Bel voor een vrijblijvende afspraak:
+31 (0) 629 391725.

Topkwaliteit printwerk tegen scherpe prijzen

Voorop staat natuurlijk de printkwaliteit en een correcte confectie, maar ook de levertijd en de prijs zijn essentieel! U mag er van uit gaan dat we heel scherp in prijs zijn, u kunt dat checken! Wij willen geen "laagste prijsgarantie" geven, maar we kunnen u waarschijnlijk wél de beste marge garanderen!

Ook voor de frames doen we u graag een voorstel. Enkele voorbeelden van textiel bedrukken / printen:

Steeds meer bedrijven kiezen voor textiel bedrukken

Het marktaandeel van bedrukt textiel neemt in de reclamewereld enorm toe. In veel winkels en kantoren zie je visuals in alle formaten, bijna altijd in een zogenaamd textiel frame. Het materiaal, decotex of trevira, laat zich goed bedrukken en het is gemakkelijk te vervoeren, verwerken en te verwisselen. De frames kunnen op maat gemaakt worden en tegen wanden gehangen of op gewoon op de vloer geplaatst, bijvoorbeeld als afscheidingswand tussen twee ruimtes. Eventueel geluiddempend gemaakt.

textel printen basic display in staand frametextiel printen zen backlight 120 2

Omdat we altijd voor derden werken is het meestal niet zonder meer toegestaan afbeeldingen te gebruiken van projecten die we opgeleverd hebben. We kunnen u wel verwijzen naar sites van bedrijven die veel van ons textiel verwerkt hebben, dat altijd na overleg. Bel voor een vrijblijvende afspraak:
+31 (0) 629 391725.
 

Aanleveren

We ontvangen graag printklare bestanden, maar indien nodig, kunnen wij ook de opmaak voor u verzorgen.

Contactgegevens

KS Printing
Nistelrodestraat 19
5045 MD Tilburg

Telefoon
Mobiel
E-mail

: +31 (0)13 590 12 81
: +31 (0)629 39 17 25
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer contactgegevens »

Product Selectie

Selecteer hierboven de gewenste product-eigenschappen en/of toepassingen. Gebruik de CTRL-toets om meerdere opties aan te klikken.